Maistą gaminkite inovatyviai ir paprastai

indukcinė kaitlentė

Kaitlentė – bene svarbiausias prietaisas namuose ir tikrai vienas iš būtiniausių prietaisų virtuvėje. Be kaitlentės tikrai neįsivaizduojama kasdienybės. Tačiau renkantis kaitlentę nesunku pamesti galvą, nes šiandien jų įvairovė – milžiniška. Taigi, kokią kaitlentę rinktis, kad vėliau nereikėtų gailėtis kaskart ruošiant maistą?

Rinktis galima iš dujinių, elektrinių, indukcinių arba kombinuotų kaitlenčių. Kiekviena iš jų turi savų privalumų ir trūkumų, tačiau visus juos apibendrinus, pasak specialistų, geriausia rinktis moderniausią ir inovatyviausią – indukcinę. Indukcinė kaitlentė – kaitlentė, kurios veikimas pagrįstas indukcija, t. y. magneto trauka: Elektromagnetinis laukas sukuria indukcines sroves, kurios įkaitina puodo arba keptuvės dugną. Taigi kaista ne viryklės paviršius, o tik pats indas, kuriame gaminate.

Indukcinės kaitlentės yra brangesnės, tačiau tai labai greitai atsiperka, nes šios kaitlentės yra itin ekonomiškos ir taupios: energija nešvaistoma veltui, nes, net jei verdate nedideliame puode, kaitlentė aplink indą nekaista, o indą nukėlus, kaitlentė iškart išsijungia, o paviršius akimirksniu atvėsta. Be kita ko, tai padeda ne tik sutaupyti energijos, bet ir palengvina priežiūrą, nes maistas nepridega, ir užtikrina saugumą, nes nelieka tikimybės nusideginti.

Modernios ir šiuolaikiškos indukcinės kaitlentės pasižymi inovatyvumu ir lengvu jutiminiu valdymu, todėl ant kaitlentės nėra jokių iškilumų, mygtukų ir rankenėlių, kur gali kauptis nešvarumai, todėl tai dar labiau palengvina kaitlentės valymą. Neapsieita ir be indukcinių kaitlenčių apsaugų nuo vaikų, todėl galite būti ramūs, kad Jūsų vaikai nusidegins.

Taigi, jei ieškote inovatyvaus, saugaus, patogaus ir praktiško maisto gaminimo pagalbininko, verta investuoti į indukcinę kaitlentę, kuri atsipirks neįtikėtinai greitai.